Eindelijk de tijd
Door: Erik
05 Februari 2006 | Laos, Vientiane
Het voelt niet als een week, ik heb gevoel al een maand aan het reizen te zijn. De verschillen tussen wij en de lokale bevolking zijn dermate groot dat je continue bezig bent met nieuwe indrukken op te doen. Met name 24 uur lang met lokalen in een bus zitten, de boottocht naar Halong Bay en de uber-drukke stad Hanoi zijn indrukwekkend.
Hanoi heeft veel indruk op me gemaakt, de stad zitten tussen het oude communisme en het moderne kapitalisme in. Er rijden ontelbaar veel brommers rond en maar een enkeling kan zich een auto veroorloven.
Waardoor de straten gevuld zijn met toeterende brommers die je het oversteken zuur maken.
We zitten nu in Laos, dat met 1 woord beschreven kan worden: Laid-back. Het is hier heel rustig, in tegenstelling tot de zenuwachtige en drukke vietnamezen.
Verder veel plezier met bas' verhaal ;)
05 Februari 2006 - 17:07
Jurrie:
Dit is een week ik denk dat je moet wennen als jullie weer terug zijn.
De FC was 3/4 van de wedstrujd slecht tegen utrecht maar de laatste 25 minuten speelde ze goed goals van Kenedy,Toema en Blaise 3-0 -
06 Februari 2006 - 11:52
Martijn:
Leuk om jullie belevenissen in Hanoi te lezen! Heel herkenbaar allemaal, zeker met dat verkeer. Geniet er verder van, ik ben wel een beetje jaloers op jullie! -
06 Februari 2006 - 12:00
Sylleke:
Beetje jaloers... maak daar maar superjaloers van... Overigens gelukkig dat hier tussenpozen zitten in het bericht... Oeffff! Heb je trouwens nog leuke Vietnamese kindjes gezien om te adopteren, grote zus? -
09 Februari 2006 - 10:41
Jacqueline:
Wat een verhalen! Ik ben benieuwd wat jullie van Laos gaan vinden. Wie weet, ga ik daar ook nog eens naar toe...
Marloes en Erik, houden jullie je loopconditie daar nog een beetje op peil? -
12 Februari 2006 - 11:10
Marco:
prachtige verhalen, ik stik van jaloezie, ik hoop ooit een keer in jullie voetsporen te kunnen treden, hey erik, ff tussen ons, jouw club gaat geweldig, maar mijn club gaat nog beter. veel plezier verder allemaal en blijf schrijven, ik blijf jullie volgen, groetjes